Ook tijdens het carnavalsseizoen 2022-2023 zullen de Martini Kerlkes weer deelnemen aan diverse optochten tijdens het carnavalsweekend. Zo lopen we op de zaterdag mee in Losser, zijn we zondag van de partij tijdens de Grote Twentse carnavalsoptocht in Oldenzaal en sluiten we op maandag af in Munster met deelname aan de Rosenmontagzug.

Meelopen

  Wil jij graag meelopen met onze gezellige loopgroep, of heb je familieleden, vrienden en / of kennissen, die het leuk vinden om mee te lopen, geef je dan snel op met onderstaand formulier.

  De kosten bedragen 25 euro per pak. Als het complete pak na de carnaval weer wordt ingeleverd, krijg je 10 euro borg terug. Je betaald dus maar 15 euro voor de deelname aan 3 optochten, waarbij je ook nog wordt voorzien van eten en drinken.

  Schrijf je dus snel in!!!

 • Met welke optochten wil je graag meedoen?

 • LosserOldenzaalMunster
 • Om te zorgen, dat het optochtspak ook echt goed past, is het van belang dat u nauwkeurig uw kledingmaat en hoofdomtrek opgeeft.

 • SMLXLXXL
 • Hierbij geef ik toestemming, dat c.v. de Martini Kerlkes:

  Foto's en video's, die tijdens de optochten gemaakt worden, mag gebruiken voor hun sociale media kanalen en in hun clubblad "de Pollepel Polonaise"
  Bovenstaande gegevens mag gebruiken voor het aanmaken van een Whatsapp-groep / mailinglist t.b.v. informatieverstrekking over de optocht.