Marnick Boll is de nieuwe Vorst van de Martini Kerlkes. Hij presenteerde zich zaterdag 1 december tijdens het traditionele Vorstenbal en is de tweeënvijftigste hoogheid van de vereniging.

In een bomvolle en oergezellige zaal van residentie Grand Café – Restaurant Smit koos hij Bob Droste en Thies Kuipers tot zijn adjudanten. Het kersverse trio leidt onder het motto: Hej barman! Hejt bier koald an de tap, disse dree bint op stap!! het komende seizoen de polonaise bij de Martini Kerlkes.

De Technische Commissie zorgde met verschillende optreden voor een gepast afscheid van ex-Vorst Olav en zijn adjudanten Bob en Niels. Nadat de ex-Vorst was afgevoerd werd het tijd om de nieuwe Vorst te presenteren. Deze werd om klokslag 22:11 uur dan ook met een daverend applaus welkom geheten. De avond stond verder onder muzikale begeleiding van DJ Patrick en natuurlijk ook de hofkapel “De Anklojers”.

.

Vorstenbal 2018