Nadat we zaterdag 1 december onze nieuwe Vorst Marnick met zijn adjudanten Bob en Thies welkom hadden geheten tijdens het Vorstenbal, was het zondag 2 december tijd voor ons traditionele Fruhshoppen.

Om 13:11 uur was het startschot van deze gezellige middag. Nadat de Anklojers het nieuwe trio naar binnen had ‘geblazen’ werd het voor onze hoogheid tijd om zijn Vorstenlied ten gehore te brengen. Vervolgens gingen we in polonaise naar buiten om de lichtbak te onthullen, die parmantig aan de gevel van onze residentie hangt.

Nadat iedereen weer een plekje gevonden had in de zaal, werden we vereerd met een bezoek van de Goedheiligman. Verschillende kinderen, maar ook volwassenen mochten bij Sinterklaas komen vertellen, wat ze zoal deden. Natuurlijk kreeg iedereen tot slot een hand vol pepernoten.

Wat deze middag ook niet werd vergeten, was het bedanken van alle Martiniwichter die afgelopen jaar gestopt waren met dansen. Ook werden er 9 jubilarissen gehuldigd die respectievelijk 22, 33 en 44 jaar lid waren van onze vereniging.

Al met al was het een hele gezellige middag waarbij voor jong en oud iets te beleven viel.

Fruhshoppen 2018