Mark Ekkelboom gaat dit jaar de scepter zwaaien tijdens het carnavalsseizoen 2019-2020. Hij presenteerde zich afgelopen zaterdag tijdens het traditionele Vorstenbal en is de drieënvijftigste hoogheid van de vereniging. In een bomvolle en oergezellige zaal van residentie Grand Café – Restaurant Smit koos hij Martin Nijland en Maarten Mijwaart tot zijn adjudanten.  Het kersverse trio leidt onder het motto: ‘’Voet van de rem, gas erop met 3x M’’ het komende seizoen de polonaise bij de Martini Kerlkes.

De Technische Commissie zorgde met verschillende optreden voor een gepast afscheid van ex-Vorst Marnick en zijn adjudanten Bob en Thies. Nadat de ex-Vorst was afgevoerd werd het tijd om de nieuwe Vorst te presenteren. Deze werd om klokslag 22:11 uur dan ook met een daverend applaus welkom geheten. De avond stond verder onder muzikale begeleiding van DJ Patrick en natuurlijk ook de hofkapel “De Anklojers”.
.

Vorstenbal 2019