Wij, de Martini Wichter, zijn een gezellig en enthousiaste groep meiden die ieder jaar met veel plezier twee nieuwe dansen vertonen, voor en tijdens de carnaval.

Wij bestaan op dit moment uit 13 meiden tussen de 13 en 22 jaar. We trainen tot de zomervakantie iedere maandagavond van 20.15 tot 21.00 en wanneer we starten met de nieuwe showdans van 19.30 tot 21.00. De dansen die wij ieder jaar laten zien, zijn een polka en een spetterende showdans. Als het thema van de carnavalswagen bekent is proberen we deze in ons dansthema te gebruiken, maar het komt ook wel eens voor dat we zelf een thema bedenken. Naast samen dansen kunnen we ook goed samen feest vieren! Dit op verschillende (carnavals)feestjes in Losser en omstreken!

Door het jaar heen, met als hoogtepunt het carnavalsweekend, hebben wij meerdere optredens. Ieder jaar bijten we het spits af bij het aftreden van de prins in november en eindigen we op de dinsdagmiddag van het carnavalsweekend bij het kindercarnaval. Hopelijk zien we jullie langs de dansvloer staan om onze dansen te bewonderen. Wij dansen met veel plezier en nieuwe leden zijn altijd welkom!

Mocht je een keer zin hebben om een training bij te staan kom dan gerust langs of mail even naar: martiniwichter@martinikerlkes.com