Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en onze vereniging ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de Martini Kerlkes. En nogmaals, het kost je niets extra! 

Wil jij de Martini Kerlkes ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van onze vereniging. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden van onze vereniging dit zouden doen?

Zoek hieronder de webwinkel waar je een bestelling wilt gaan doen. Klik op deze webwinkel en bestel zoals je normaal gewend bent. Je merkt er niets van, maar ondertussen heb je wel onze prachtige vereniging gesteund.

Wil je zien hoeveel wij als vereniging al bij elkaar gespaard hebben, kijk dan onderaan onze hoofdpagina. Dit bedrag hebben we jou te danken. Alvast bedankt!!